Over mij

Mijn vader stimuleerde mij om het beste uit mezelf te halen en mijn moeder wilde dat ik gelukkig werd. Lang heb ik gedacht dat die twee niet samen gingen, totdat ik ontdekte dat ik mijn passie voor honden kon combineren met mijn werk als coach. Het beste van twee werelden!

Zo ontdekte ik mijn eigen 'Hondenbaan'.

 

Nadat ik 10 jaar bij de overheid werkte als personeelsadviseur en loopbaancoach, ben ik het avontuur aangegaan. Ik heb mijn baan opgezegd om voor mezelf te beginnen en om met mijn passie mijn geld te verdienen.

En toen was de puzzel van 'hoe combineer ik mijn werk met een hond?' opgelost:
Nu combineer ik honden met mijn werk!

 

1) Hondenbaan Uitlaatservice

Dagelijks help ik anderen met dezelfde 'puzzel' door hun hond mee te nemen op een heerlijke wandeling met soortgenootjes naar het bos.

 

2) Coachen en spiegelen met honden

Geïnspireerd door mijn liefde voor honden leerde ik deze geweldige dieren in te zetten bij het coachen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

 

3) Hondentrainer Dierenbescherming

Bij de de Gehoorzame Huishondenschool van de Dierenbescherming help ik hondeneigenaren met de opvoeding van hun hond.

 

Ter verdieping heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van training en hondengedrag, persoonlijke ontwikkeling, coaching en het inzetten van honden bij het coachen van mensen. Daarnaast combineer ik mijn analytisch vermogen met mijn betrokkenheid en creativiteit om anderen te stimuleren hun eigen pad te ontdekken.

 

Meer informatie over mij: www.linkedin.com/in/ingridgoemans