Werkwijze

Tijdens het coachen werk ik het liefst buiten in de natuur, waarbij ik honden inzet als spiegel en metafoor bij diverse coachvragen.

De kracht van het coachen met honden zit in het werkelijk ervaren en beleven, in het hier en nu. Het helpt je jouw onderbewuste bewust te maken.

 

Aan de hand van een door jou gekozen coachvraag of thema gaan we in gesprek. Wandelend met je eigen hond, buiten in de natuur, luister ik naar jouw verhaal.

Dit wisselen we af met diverse opdrachten, waarbij je directe feedback van jouw hond krijgt op jouw gedrag en je patronen daarin. Samen vertalen we de reactie van je hond naar jouw coachvraag. Zo krijg je inzicht in jezelf en word je bewust van het effect van jouw handelen. Deze inzichten kunnen bijvoorbeeld gaan over jouw talenten, je drijfveren en/of je overtuigingen. Maar ook over hoe je contact maakt met jezelf en met anderen.

 

Soms zijn de opgedane inzichten al voldoende om een volgende stap te kunnen zetten. Op andere momenten onderzoeken we samen nieuwe manieren, die je kunt ontwikkelen om een ander effect te bereiken. We gaan op zoek naar welke manier bij jou past, waardoor je deze nieuwe ervaringen kunt integreren in je dagelijks leven.

 

Je kunt kiezen voor een enkele coachsessie of voor een begeleidingstraject van een aantal sessies.

Voorafgaand aan een begeleidingstraject maken we kennis met elkaar en verkennen we jouw coachvraag.

Vervolgens maken we afspraken over de doelstelling en het traject.

 

Neem voor meer informatie contact met mij op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

 

T 06 - 51 94 65 26

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.